Over ons

Heleen Barkema

Keuzecoach

Al weer 12 jaar helpen de keuzecoaches van Keuzecoach jongeren bij het maken van een goed onderbouwde en zelfstandige studiekeuze, onafhankelijk van wat anderen in je omgeving verwachten, om zelfbewuster, gemotiveerder en doelgerichter aan de slag gaan. We zijn er echter niet alleen voor jouw studiekeuze maar ook om dichter bij jezelf te komen en jezelf nog beter te leren kennen. We gaan samen aan het werk vanuit de gedachte dat de weg naar een passende keuze leuk en inspirerend kan zijn.

Judith Oltmans

Keuzepad

Ik hou van overzicht creëren en plannen maken. Ik geloof in autonomie en ik geloof dat iedereen waardevolle talenten bezit. En ik hou ervan om samen op “vadroei’ (Vlaams voor ‘op pad’) te gaan, letterlijk en figuurlijk. Te ontdekken, te verwonderen, van een afstandje te bekijken en te bewonderen. Om daarna het ontdekte en de ontstane inzichten samen om te zetten in concrete acties zodat je verder kunt met het bewandelen van je eigen pad! Ik help graag met studiekeuze, tussenjaar en coaching.

Marieke Borkus

Bedrijfshelden

Mijn missie is om de wereld een stukje leuker te maken en dat doe ik door met mijn bedrijf Bedrijfshelden serious games te ontwikkelen.
Ik creëer graag een speelveld waarbij jouw helden van het bedrijf hun passies en talenten ontdekken en deze inzetten ten gunste van zichzelf en het doel van jouw organisatie. Ik daag jouw organisatie uit om functioneel te spelen waardoor jouw medewerkers sneller leren en actiever bezig zijn met hun werk.

Volg ons op social media

Op onze kanalen houden we je als eerste op de hoogte van de laatste ontwikkelingen over Toekomst Coderen, onze spellen en diensten maar ook over interessant nieuws m.b.t. studiekeuze en loopbaanoriëntatie.

Winkelwagen
Scroll naar boven