Veel gestelde vragen

Bestellen

Het is ook mogelijk om het spel via een factuur te bestellen. Stuur jouw wensen naar info@toekomstcoderen.nl en we gaan hier zo snel mogelijk mee aan de slag.

Levering

We leveren ook in het buitenland. Stuur jouw bestelling naar info@toekomstcoderen.nl en wij zullen laten weten wat de verzendkosten en levertijden zijn. Zodra je akkoord bent en het spel hebt betaald dan sturen wij het spel op.

Betaling

Ja dat kan! Stuur naar info@toekomstcoderen.nl een email en wij nemen contact met je op zodat we e.e.a. kunnen afstemmen.

Annulering

Je kunt binnen 14 dagen bij ons aangeven dat je het spel wilt ruilen. De extra verzendkosten zijn wel voor rekening van de klant.

Het is helaas niet mogelijk om het spel terug te sturen en daardoor jouw geld terug te krijgen. Is er iets aan de hand of klopt er iets niet neem dan contact op met ons via info@toekomstcoderen.nl

Afhalen

Het is helaas niet mogelijk om het spel af te halen. Wel kunnen we eventueel afspraken maken over het persoonlijk leveren van het spel inclusief extra uitleg. Stuur ons via info@toekomstcoderen.nl een email en dan zullen we de opties bespreken.

Credits

Via de webshop of het bestelformulier kun je extra credits bestellen. Let op geef wel jouw QR code nummer door die op de sticker zit.

Binnen 24 uur worden jouw credits opgewaardeerd. Heb je ze eerder nodig? Bel dan met het volgende nummer: 06-40723872.

Vanaf 1 september 2024 gaan alle nieuwe klanten met de credits werken. Bestaande klanten starten met betaalde credits pas vanaf 1 september 2025.

Spelen van het spel

In het spelboekje staan op de laatste pagina achterstevoren de letters van de andere agenten.

We hebben het spel gemaakt voor verschillende telefoontoestellen en tablets. Het kan zijn dat je een oudere versie hebt waardoor de AR module niet werkt. Vraag of je een toestel van iemand anders tijdelijk mag lenen om het spel te spelen.

Ja het is mogelijk om na aanschaf van het spelbord inclusief app het spel meerdere keren te spelen.

De uitkomst van het spel

Aan het einde van het spel zie je jouw persoonlijke profiel. Je ziet alle woorden die je hebt gekozen en daarnaast de drie hoogste special agent percentages. Via het spelboekje kun je de QR code per agent inscannen en zo ontvang je via onze website meer informatie over jouw profiel en de mogelijke studierichtingen die daarbij passen.

Je kunt het rapport via een knop versturen naar jouw email.

Wij bewaren geen gegevens van de spelers op een server of op een andere plek.

In het spelboekje staat een QR code met diverse tips voor ouders.

Het is mogelijk een extra sessie te boeken bij één van onze studieloopbaancoaches. Stuur ons een email met jouw vraag (info@toekomstcoderen.nl) en we nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Winkelwagen
Scroll naar boven